tapas

Tapas i København er altid et hit!

Tapas i København er altid et hit!

Mmmh… tapas. Det er nok ikke første gang, at du hører om tapas. Og det er sikkert heller ikke første gang, at du smager det. Men hvad gør tapas lige en lille smule bedre? Svaret er vin. Et køligt glas rose. Et aromafyldt glas hvidvin. Eller en tør og behagelig rødvin. Men hvilken vin er bedst til tapas? Tager du på vinbar hos Vinværten Gothersgade i København, kan du altid regne med at få serveret de helt perfekte vine til din skønne tapasmenu. 

Tapas og vin er altid et hit

Når du har haft en lang arbejdsdag. Når du skal mødes med tøserne. Når årets herreaften skal stå. Når polterabend skal afholdes. Når I skal mødes med gode venner. Når I skal have datenight. Der er mange anledninger til at nyde tapas og et godt glas vin. 

Hos Vinværten Gothersgade får I meget mere end bare tapas. I får også et udsøgt udvalg af utrolig gode vine. Personalet har altid stor viden om vinene og kan finde lige den vin, som I søger. 

Deres tapasmenu er også helt i orden. Der mangler intet og alt er tilberedt og anrettet på lækreste vis. Der er flere tapasmenuer at vælge mellem, så der er helt sikkert noget lige for din smag. 

Er I helt vilde med vin? Så kan I også kombinere frokost- eller aftenstapassen med en lækker vinsmagning. I kan vælge at smage 6, 8 eller 10 forskellige vine. Lyder det ikke skønt?

Book bord til tapas i København

Er du klar til en omgang tapas med et fantastisk vinudvalg til? Så er det altså hos Vinværten Gothersgade, at du skal booke bord. Vil vi hellere spise hjemme? Så kan I også bestille tapas ud af huset.

Besøg Vinværtens hjemmeside, og se deres menukort og læse meget mere om de forskellige muligheder for tapas.