thai massage

Und dig selv lidt thai massage - også selvom du ikke har en skavank

Und dig selv lidt thai massage - også selvom du ikke har en skavank

Nogle mennesker vælger at benytte sig af thai massage, fordi de har oplevet, at det kan løsne op i nogle knuder i kroppen, eller hvis de oplever, at de er anspændte, nervøse eller stressede, så tyer de til at få sig lidt thai massage.

De ser det derfor mere som noget lindrende, man skal bruge, når der er behov for det, og man ikke kan være bekendt at benytte sig af det, bare fordi man godt kan lide det.

Men der er jo ingen, der siger, at man bare skal benytte sig af det, når man har problemer i krop og sind, eller man bliver nødt til at opdigte noget for sig selv og andre, så man kan tage ud til en thaimassør og få en god massage.

Ja, man behøver faktisk slet ikke en undskyldning, men bare den forklaring, at man godt kan lide, hvad man føler og oplever ved det, så man under sig selv den oplevelse uden anden årsag end at have det godt med det.

Tag til thaimassage, når det passer dig

Det kan næsten gå hen at blive din hobby eller fritidsinteresse, at du bruger din penge på at få massage det sædvanlige sted, som når andre tager til frisøren, selvom de måske ikke skal klippes eller prøve en ny frisure af, men de bare gerne vil mødes på frisørstuen og snakke med de ansatte og de andre kunder.

Man kan sætte sig for at have et bestemt tidspunkt om måneden eller endda ugen, hvor man afsætter tid og penge til at tage til thai massage, så man hver gang booker en ny tid, så man ved, at der er tid til en.

Skulle man så lige have lyst til lidt ekstra forkælelse en dag, så tager man det en pludselig tur til ens klinik og hører, om de har tid til en.