alkoholbehandling

Vælg den rette alkoholbehandling

Vælg den rette alkoholbehandling

Når du ønsker at indgå i et behandlings forløb, som på effektiv vis skal hjælpe dig til at overkomme dit misbrug og leve resten af dit liv som et frit menneske, bør du vælge med omhu. Mange behandlingssteder lover mere end hvad de kan holde – for eksempel at du i løbet af meget kort tid vil være fri for afhængighed og misbrug.

Dette gælder for eksempel de behandlere, som udskriver antabus som alkoholbehandling. Antabus er et kemisk stof, som går i forbindelse med alkohol, og fremkalder voldsom sygdom. Denne behandlingsform er ikke holdbar af flere grunde: For det første vil de mest inkarnerede alkoholikere frygte abstinenserne og rusens fravær mere, end de vil frygte sygdommen, og vil således blive ved med at drikke. For det andet fjerner antabus ikke de underliggende årsager til misbruget – hertil skal du bruge målrettet terapi og en behandling, som er baseret på veldokumenterede metoder.

Hvorfor vælge Behandlingscenter Stien til alkoholbehandling?

Hos Behandlingscenter Stien bliver du, efter afrusning og afgiftning, indlogeret på selve centeret. Dette er en essentiel del af behandlingen, idet du dermed vil være ude af stand til at skaffe alkohol eller andre afhængigheds skabende stoffer. Du vil der imod have daglig kontakt til det dygtige og kompetente behandlings personale samt til misbrugskonsulenter, som strå til rådighed for samtale og trøst døgnet rundt.

Misbrugskonsulenter hos Behandlingscenter Stien er for de flestes vedkommende alle tidligere misbrugere eller tørlagte alkoholikere, som selv har gennemgået det samme behandlings forløb. Disse misbrugskonsulenter har siden modtaget uddannelse og træning, således at de kan fungere som støttepersoner og mentorer for andre misbrugsramte.

Selve behandlingen på Behandlingscenter Stien baserer sig på Minnesota kurens principper. Dette betyder, at hele den misbrugsramtes livsverden inddrages som en del af behandlingsforløbet, hvilket sikrer, at det efter endt behandling er muligt at bygge tilværelsen op på ny.

Læs mere på behandlingscenter-stien.dk