slagteri

Vælg kød med omhu

Vælg kød med omhu

Flere og flere har valgt at spise væsentligt mindre kød. Kødløse dage og en generel reduktion af kød er noget, som mange mennesker efterhånden har valgt at tage til sig. Når du så endelig skal sætte tænderne i et stykke kød, så bør dette kød også være af en særlig god kvalitet.

Det giver faktisk meget god mening at vælge kød, som er både økologisk og håndplukket, når der endelig står kød på menuen.

Det gode kød

Den eneste måde, du kan sikre dig, at det er noget ordentligt kød, du får, er ved, at du ved så meget om kødet som muligt. Du skal vide, hvor kødet kommer fra. Du skal være informeret om alle detaljer, der vedrører dyret, som kødet kommer fra. Desuden skal kødet være håndteret efter alle forskrifter.

Alt dette kan du kun være helt sikker på, hvis du køber kød direkte fra producenten. Så få mellemled som muligt er med til at minimere diverse usikkerheder. Kan du på nogen måde komme til at købe alt dit kød direkte fra den økologiskes producent, så kan du ikke gøre mere for at sikre dig den bedste kvalitet.

Kosakgården

http://www.kosakgaarden.dk/ kan du netop være fuldstændig sikker på, at alt er i orden. Det gælder både i forhold til dyrevelfærden, slagtningen, efterbehandlingen og smagen af kødet. Hele vejen igennem processen fra opdræt til salg foregår proceduren efter de strengeste krav.

Handler du kød hos Kosakgården vil du altid kunne regne med topkvalitet fra A til Z. Du kan derfor nyde dine kødmåltider med den bedste samvittighed – og så smager det tilmed fuldstændigt fantastisk.

Tænker du, at det der med økologisk kød kan være temmelig dyrt, så gælder det faktisk ikke her på Kosakgården. Priserne er helt fornuftige, især når du tænker på, at der absolut ingen tilsætningsstoffer er i kødet. Det er rent kød, du får for pengene.